Workshops

Workshops

 

Feeling Irie biedt allerlei creatieve workshops aan (al dan niet met een licht coachende ondertoon). De nadruk ligt echter steeds op het experimenteren en leren door te doen en fier te durven zijn op je resultaat.

Teambuildings

 

Wil je de creativiteit van je team omhoog krikken? Wil je met je team werken rond waarden, missie, visie of USP's? Of wil je gewoon een leuke namiddag met het team? Samen maken we er een geslaagd event van!

“Creatieve workshop met een hoog fun-gehalte. Ideaal om met je team op een leuke manier samen te werken en stiekem ook fijn om je innerlijke kind nog eens te kunnen bovenhalen!”

KBC Bank & Verzekeringen

Family & Friends

 

Een leuke avond met de vriendinnen/vrienden? Vrijgezellenfeestje? Een communie? Een verjaardag? Op zoek naar een fijne creatieve insteek? Feeling Irie maakt er samen met jullie wat leuks van!

Feeling Irie Creatieve workshops

 

Feeling Irie organiseert op regelmatige basis zelf workshops en opleidingen. Deze zijn zeer gevarieerd en kunnen een filosofische insteek hebben, een wat spirituele insteek of met een vast thema. Eén ding is zeker, ze zijn FUN en creatief!

Hou zeker de nieuwspagina in de gaten.

Feeling Irie

Bloemsehoeve 108

3200 Aarschot

Tel : 0032 495 26 96 56

E-mail: feelingirie.leni@gmail.com