Coaching

Coaching

Het doel van coaching is het oplossen van je probleem.

Door coaching:

– Krijg je een beter gevoel over jezelf.

– Krijg je meer plezier in het leven.

– Verbeter je je relaties met anderen.

– Vind je leuker werk dat bij je past

– Krijg je meer succes in je zakelijk leven.

– Kun je beter zorgen en stress loslaten.

 

Voor wie is coaching bedoeld?

 

Coaching werkt niet wanneer je verantwoordelijkheid afschuift en het bij de anderen legt. Het werkt ook niet wanneer je niet bereid bent om zelf iets te doen.

Wanneer de band van je auto moet vervangen worden, kan je deze er niet op denken.

Actie is het sleutelwoord.

 

Coaching is gericht op mensen die zichzelf willen ontwikkelen en actief met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag willen.

Coaching ondersteunt globale levenssituaties, verbetert prestaties en creëert wenselijke situaties.

 

Mijn aanpak

 

Hieronder vind je de types coaching waar ik het meest mee werk omdat ze me persoonlijk het beste liggen.

Samen met jou ga ik op zoek naar een format die voor jou het beste werkt.

Dit bespreken al een eerste keer in het intake gesprek.

WANDELCOACHING

Wandelcoacing is een vorm van coachen waarbij je wandelt in de natuur en regelmatig de natuur actief wordt ingezet in het gesprek. Coaching in de natuur is krachtiger dan coaching binnenskamers, want…. Je bent in beweging, de natuur is rustgevend en maakt je meer ontspannen, wat helpt om het denken in het hoofd wat stiller te maken.

 

CREATIEVE COACHING

Soms weten we niet wat kiezen. Volgen we ons hart, of ons verstand? Soms zijn we onze verlangens en de richting even kwijt. Via eenvoudige creatieve opdrachten oa schilderen, schrijven, collage maken ontmoeten we terug wat in ons leeft. Door je richting zichtbaar te maken treedt er direct een merkwaardig effect in werking.

 

 

 

LICHAAMSTAALTRAINING

Communicatie is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van ons werk en dagelijks leven. Het grootste en meest invloedrijke deel hiervan bestaat uit non-verbale communicatie zoals lichaamstaal. Oud-president Richard Nixon verloor de presidentsverkiezingen door de verkeerde lichaamstaal. Welk effect denk je dat jouw non-verbale communicatie op jouw leven, business en succes heeft? Kennis van (jouw) non-verbale communicatie vergroot je inzicht in anderen, creëert grip op je uitstraling, gesprekken en resultaten.

 

 

Feedback van klanten

 

 

"Wil je mijn coach nog eens bedanken?

Ze gaf me naast de coaching die ze geleerd had ook een fantastisch gevoel van samenhorigheid en gelijkgestemdheid en dat kan natuurlijk niet van de cursus komen.

Het was me dan ook heel snel duidelijk dat ze me veel meer gaf dan wat het boekje voorschreef.

Ik wil me alvast verontschuldigen voor de ogenblikken waarop ik het haar misschien niet zo makkelijk maakte en waarop ze de misschien niet evidente keuze moest maken tussen het boekje en haar intuiitie maar ze deed dat schitterend en net daarin kwam de échte coach naar voor.....

Hartelijk dank ."

 

"Op een korte tijd zinvolle feedback gekregen over alle sterke en aandachtspunten van mijn non-verbale communicatie. Het enthousiasme werkt aanstekelijk."

 

"Ondanks dat ik dacht bewust met mijn lichaamstaal bezig te zijn, bleek dat ik wel ook had voor die van gesprekspartners maar er eigenlijk te weinig mee deed. En al helemaal niet met mijn houding bezig was. Leni liet me inzien dat door bij mezelf te beginnen het gemakkelijker zal zijn om de lichaamstaal van de anders te lezen en te begrijpen."

 

"Mevrouw De Goeyse helpt je op een erg interactieve en authentieke manier naar je lichaamstaal te kijken. Op korte tijd laat ze je aanvoelen waar je kan verbeteren om je boodschap beter en waarachtiger over te brengen. Een aanrader!"

 

"Leni’s coaching is a method of strengthening communication between you and the ‘other party’, and can be used during any touch point in your daily life. Creative Coaching from Leni helps you to shape your ‘personal’ performance and increases the likelihood that the expected result will meet your expectations. Leni’s coaching sessions engage you in candid interactive dialogue that helps build trusting relationships; develop personal & creative skills, knowledge and abilities; and raise both individual and organizational performance."

F.T., Sr. Manager Program & Project Management EMEA

 

Feeling Irie

Bloemsehoeve 108

3200 Aarschot

Tel : 0032 495 26 96 56

E-mail: feelingirie.leni@gmail.com